30 Mart 2010 Salı

Etkili Konuşma Kursu

Etkili Konuşma Sanatı

Konuşma bir sanattır. Etkili konuşabilmek için bu sanatın eğitimini almış olmak gerekir. Mutlaka yetenek çok önemlidir; ancak yetenek kadar eğitim de çok önemlidir. Hakan Öztürk yıllardır bu konuda eğitim vermektedir.
Etkili Konuşma Sanatı


Etkili Konuşma Teknikleri

Konuşurken insanların ilgisini çekmek, onların bizi anlamalarını istiyorsak etkili konuşma tekniklerini iyi bilmeli, gereken eğitimi almalıyız. Etkili konuşma ve profesyonel iletişim denildiğinde yine akla ilk gelen isim Hakan Öztürk
Etkili Konuşma Teknikleri


Etkili Konuşma

Etkili konuşma bir tesadüf değildir. Etkili konuşabilmek için iyi bir eğitmen ve eğitim merkezinden eğitim almak gerekir. Türkiye'de bu konuda Hakan en iyi eğitimi veren merkezdir.
Etkili Konuşma


Etkili Konuşma

Varlığımızı kanıtlamada, dış dünya ile bağlantımızı kurmada konuşmanın bize sunduğu olanaklardan yararlanırız. Çevremizdekilerle anlaşmada en etkili araçtır konuşma. İster mesleğimizle ilgili olsun ister diğer konularda olsun ne kadar bilgi sahibi olursak olalım etkil konuşma prensiplerini yerinde ve doğru uygulayamıyorsak karşımızdakini sıkmaktan öteye gidemeyiz. Eğer siz de etkili konuşmak istiyorum diyorsanız, Hakan Öztürke mutlaka uğramalısınız.
Etkili Konuşma


Güzel Konuşma

Tarih boyunca konuşma, kimilerine göre söz söyleme sanatı, kimilerine göre ise duyguların, düşüncelerin, bilgilerin dinleyicilere aktarılması ilkesine dayandırılmıştır. Bu nedenle, mesleğimiz ne olursa olsun başarılı olabilmek için iyi bir diksiyona sahip, güzel konuşma sanatını bilen heyecanlanmadan, sıkılmadan ortama uygun konuşma yapabilmeliyiz.
Güzel Konuşma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder